a

OP MAAT VOOR DOCENTEN

Bij het starten met een nieuwe methode heb je soms het gevoel dat je hem moet veroveren. Wij hebben geprobeerd om de methode overzichtelijk en logisch te maken en een volgsysteem te leveren waarmee je intuïtief aan de slag kunt. Zo is het handig dat studenten zelf hun account aanmaken en zich bij hun docent(en) aanmelden. Scheelt een hoop werk voor docenten!
Overtuig jezelf!
Log in voor ffRekenen niveau 2, 3 en 4 via ffrekenen.nl met je Google- of Entree-account en ga aan de slag met de programma’s.
Mail daarna eventueel naar helpdesk@ffrekenen.nl om je account te upgraden tot docentenaccount en krijg toegang tot het volgsysteem.

Nauwkeurig volgsysteem

Individuele leerroute

Op maat van
MBO-student

Gewoon handig en slim

En als studenten aan het werk zijn, kun je makkelijk analyseren met welke leereenheden/onderwerpen veel studenten moeite hebben. Een nuttige functie, omdat de methode anders een black box blijft. Natuurlijk vraag ik studenten nog  wel “hoe gaat het”, maar eigenlijk weet ik dat al en kan ik tijdig bijsturen.

ffRekenen is de enige methode die moderne rekendidactiek aanbiedt. Dat spreekt mij, maar ook de studenten, erg aan. En er is ook serieus werk gemaakt van het volgsysteem. Het is snel, informatief en betrouwbaar. Zodat je met een druk op de knop kunt zien wat studenten de afgelopen week of tijdens de kerstvakantie hebben gedaan. En je kunt je focussen op onderwerpen waarmee een groep problemen heeft op basis van een soort knelpuntenanalyse. Dat zag ik nog niet in andere volgsystemen.”

OVER DE NIEUWE AANPAK

Video over de nieuwe adaptieve aanpak in ffRekenen MBO

OVER DE NIEUWE REKENEISEN

Webinar over de nieuwe rekeneisen voor het MBO door rekenexpert Kees Hoogland.